(الطريقه )
طبعاا بنروح السوق الجمبرى المجمد يا جمااعه نصيحه مش بيبقى حلو بلاش منو خلينا بالطاازه هو والكاابوياا طريقه وااحده والاتنين خراافه المهم نروح السوق ونشترى جمبرى يكون حلو كبير يعنى مش صغير وكاابورياا احلى انواع الكابوريا الانااتى علشاان بتبقى مبطرخه المهم نشترى الاتنين بالكميه طبعاا اللى احناا عاوزينهاا وبعدين نروح البيت طبعاا نغسلهم كويس جداا اللى يحب يشيل راس الجمبرى يشيلهاا ولا يحب يسبهاا عاادى احنا بنسيبهاا
المقاادير بقئ والاشياء المطلوبه
حبه من الطماطم او حبيتين
2بصله متوسطه الحجم
1فلفل اخضر
1قرن شطه
ملح وفلفل وشطه حمراء
شويه زيت
2كوب ماء
الطريقه طبعا غسلنا الجمبرى او الكابوريا ونجيب الحله اللى هنعمل فيها الطبخه ونجيب البصلتين نقطعهم حلقاات وونجيب الطماطم كفايه واحده وسط ونقطعهاا بردو حلقات وبعدين نقطع الفلفل الاخضر والشطه بردو حلقات ونضيف عليهم الملح والفلفل والشطه وندعك كلو ببعضوا كويس جداا حتى يصفى البصل مااءه هو والطماطم ثم نجيب الجمبرى او الكابوريا ونضعهم بالحله على الخلطه ونرج الحله ختى يختلط بالخلطه ثم نضيف له 2كوب ماء او كوب ونصف وشويه زيت فوق الوش ونغطى لحد ما يستووووووووى وشمى بقئ ودووقى وهتدعيلى ان شااء الله الطريقه دى طريقه الكاابوريا والجمبرى الاتنين نفس الطريقه وممكن تحطيهم مع بعض على فكرة الشوربه بتااعتهم بتتشرب اعصرى عليهاا ليمون واشربى بقئ على العموم الف هنا وشفاا مقدماا والله لو جربتم ما هتخسرواا